ενοικίαση αυτοκινήτου paros rental car logo
ενοικίαση αυτοκινήτου paros rental car logo

Τρόποι πληρωμής

/ Τρόποι πληρωμής

Πληρωμή προκαταβολής

Υπάρχει δυνατότητα πληρωμής της προκαταβολής κατευθείαν απο την ιστοσελίδα μας μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, Diners, Discover.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που από την ιστοσελίδα μας που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Αlpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer-SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένα τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Εξόφληση

Δεχόμαστε πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες VISA και MASTERCARD.  Οι χρεωστικές κάρτες, οι προπληρωμένες κάρτες και μετρητά γίνονται δεκτά ως τρόπος πληρωμής της ενοικίασης ή για την αγορά πρόσθετων προϊόντων. Το UNIONPAY δεν γίνεται δεκτό. Το ποσό της εγγύησης πρέπει να καταβληθεί με μια έγκυρη πιστωτική κάρτα. Όλες οι κάρτες πρέπει να είναι στο όνομα του ενοικιαστή. Το ποσό της εγγύησης θα δεσμευτεί στην πιστωτική κάρτα, ενώ το εκτιμώμενο κόστος της ενοικίασης θα χρεωθεί τη στιγμή της παραλαβής. Η εγγύηση που έχει δεσμευτεί στην πιστωτική κάρτα θα αποδεσμευτεί από την τράπεζα του κατόχου της κάρτας κατόπιν σχετικής ειδοποίησης μετά την επιστροφή του οχήματος.

Σε περίπτωση επιστροφής του οχήματος πριν την λήξη της συμφωνημένης διάρκειας ενοικίασης, η εταιρεία ενοικίασης διατηρεί το δικαίωμα κράτησης του 50% του ποσού που αντιστοιχεί στις ημέρες που το όχημα έχει επιστραφεί.