ενοικίαση αυτοκινήτου paros rental car logo
ενοικίαση αυτοκινήτου paros rental car logo

Συχνές ερωτήσεις

/ Συχνές ερωτήσεις

Γρήγορες απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις πελατών Γρήγορες απαντήσεις στις πιο
συχνές ερωτήσεις πελατών

F.A.Q.

Τα αυτοκίνητα μας είναι ασφαλισμένα με βασική ασφάλιση: Αστική ευθύνη τρίτων για θάνατο, σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές βάση των όρων του συμβολαίου της Ασφαλιστικής εταιρείας.

Ο μισθωτής έχει την δυνατότητα να επιλέξει με επιπλέον κόστος την επέκταση της ασφάλισης του για την κάλυψη των ιδίων ζημιών στο όχημα που καλύπτει την ζημιά που είναι πάνω από 500 ευρώ.

Δηλ: Ο μισθωτής με την κάλυψη των ιδίων ζημιών καλύπτεται για ζημιές που θα υπάρξουν στο ενοικιαζόμενο όχημα από τα 500 ευρώ και πάνω και εφόσον έχει επιλέξει και έχει πληρώσει το έξτρα κόστος για την επέκταση της ασφάλισης του. (Παράδειγμα: Αν στο διάστημα της ενοικίαση υπάρξει μια ζημιά 2.000 ευρώ στο αυτοκίνητο από οποιαδήποτε αιτία και ο μισθωτής έχει επιλέξει την ασφάλιση ίδιων ζημιών, θα καλυφτούν από την εταιρεία τα 1.500 για την ζημιά και ο μισθωτής τα 500. Αν δεν έχει επιλέξει την ασφάλιση ιδίων ζημιών ο μισθωτής θα επιβαρυνθεί όλη τη ζημιά δηλ. 2.000 ευρώ).

Απαραίτητες προϋποθέσεις: Η οδήγηση να γίνεται σύμφωνα με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, ο οδηγός πρέπει να είναι δηλωμένος το συμβόλαιο του αυτοκινήτου και να κατέχει όλα τα νόμιμα έγγραφα για την οδήγηση του οχήματος.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καμία ασφάλιση δεν καλύπτει τις ζημιές στα ελαστικά, τις ζημιές στο κάτω μέρος του οχήματος καθώς και την απώλεια ή κλοπή προσωπικών αντικειμένων

Μπορείτε να κάνετε κράτηση online από το site: parosrentalcar.gr και υπάρχουν οι εξής επιλογές πληρωμής:

– αν επιλέξετε την πληρωμή με credit card, το αυτοκίνητο που επιλέξατε κρατείτε άμεσα από το σύστημα και σας έρχεται στο email σας η οριστικοποίηση.

– αν επιλέξετε μεταφορά ποσού στην τράπεζα θα πρέπει να γίνει όσο πιο άμεσα μπορεί η κατάθεση ώστε να είναι διαθέσιμο το αμάξι ,μετά να μας στείλετε το καταθετήριο στο email info@amr.gr για να οριστικοποιήσουμε την κράτηση και τέλος η οριστικοποίηση θα σας έρθει στο email σας.

– Η κράτηση μπορεί να γίνει και μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο τηλέφωνο +30 698 3030 825 με μεταφορά του ποσού στην τράπεζα.

Μπορεί ο μισθωτής να κάνει την κράτηση και να επιλέξει την μεταφορά ποσού σε τράπεζα, να καταθέσει το 30% του συνολικού ποσού και το επιπλέον είναι υποχρεωμένος να το πληρώσει μόλις παραλάβει το όχημα στην Πάρο με μετρητά ή με credit card.

Μπορείτε να αλλάξετε την κράτηση σας μετά από επικοινωνία μαζί μας για να δείτε αν υπάρχει διαθεσιμότητα στην νέα ημερομηνία που επιλέξατε.

Απαγορεύεται η μεταβίβαση του αυτοκίνητου σε άλλο νησί και γενικά εκτός Πάρου και Αντιπάρου. Σε περίπτωση που συμβεί χωρίς την έγκριση της εταιρείας μας και υπάρξει πρόβλημα στο αμάξι από ατύχημα η βλάβη τα έξοδα επιστροφής του οχήματος στην Πάρο επιβαρύνουν το μισθωτή.

Τα σημεία που παραδίδονται και παραλαμβάνονται τα αμάξια είναι το Αεροδρόμιο και το Λιμάνι της Πάρου, για οποιοδήποτε άλλο σημείο θα πρέπει έχει συμφωνηθεί με τον εκπρόσωπο της εταιρείας.

Ο οδηγός πρέπει να κατέχει άδεια οδήγησης τουλάχιστον δυο χρόνια (διπλώματα εκτός Ευρωπαϊκής Ενώσεως πρέπει να είναι International). Ελάχιστο όριο ηλικίας 23 ετών.

Ελάχιστο όριο ηλικίας 25 ετών ( Μοντέλα αυτοκινήτων: Mazda 3, Fiat Doblo White).

Όλα τα πρόστιμα και διοικητικές ποινές που προέρχονται από υπαιτιότητα του οδηγού επιβαρύνουν πλήρως το μισθωτή.

Μετά τη λήξη της συμφωνημένης μίσθωσης υπάρχει περίοδος χάριτος 30 λεπτών χωρίς καμία επιβάρυνση, μετά θα χρεώνεται κατά ελάχιστο μια επιπλέον ημέρα.

Πρέπει να επιστρέφεται το όχημα με το ίδιο επίπεδο βενζίνης αλλιώς επιβαρύνεστε τη διαφορά.

Η ακύρωση γίνεται δεκτή επτά (7) ημέρες πριν την κράτηση, σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει χρέωση 30% επί της συνολικής τιμής. Οι προμήθειες της τράπεζας που έχει χρεωθεί η εταιρία AMR επιβαρύνουν τον πελάτη. Η επιστροφή θα γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, ο οποίος θα σταλεί με email από τον πελάτη της κράτησης.